Οι παραπάνω φωτογραφίες έχουν φιλοξενηθεί σε τεύχη του περιοδικού ‘’Φωτογράφος’’

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει διακριθεί σε διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα: (το βιβλίο) και από περίπου 180 φωτογραφίες ξεχώρισαν οι 15 όπου προβλήθηκαν με έκθεση που έγινε για μια εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία βραβεύτηκε σε διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της πολιτιστικής πρωτεύουσας νεολαίας 2014 με θέμα: (η πόλη μου που αλλάζει) και πείρε την 1 θέση στην κατηγορία: ( έγχρωμη φωτογραφία) ανάμεσα από περίπου 1800 συμμέτοχες.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία συμμετείχε σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας ύστερα από διαγωνισμό με θέμα: (νέα παραλία) του Δήμου Θεσσαλονίκης  για την ανάπλαση της νέας παραλίας. Μαζί με άλλες 199 εικόνες που ξεχώρισαν από 2400 συμμέτοχες εκτέθηκε στην νέα παραλία για περίπου 1 μήνα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία συμμετείχε σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας ύστερα από διαγωνισμό που διοργάνωσε ο πολυχώρος Fix in Art με θέμα: (ο ήχος της πόλης)

Στα πλαίσια του 6 βαλκανικού φεστιβάλ  για ταινίες μικρού μήκους  διοργανώθηκε φωτογραφικός μαραθώνιος που οι συμμετέχοντες έπρεπε να φωτογραφίσουν 6 διαφορετικά θέματα που τους δόθηκαν στις 11:00 το πρωί και έπρεπε να παραδώσουν 6 φωτογραφίες (1 για κάθε θέμα) στης 17:00 το απόγευμα. Αφού εκτέθηκαν στον πολυχώρου WE για 1 εβδομάδα, βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή με την 1 θέση.

Τα θέματα ήταν:

A personal route

Geometrical representations

Urbanism: order and disorder

Facades reflections

Memories: Historical, urban, political and societal

Our story

A personal route

Geometrical representations

Urbanism: order and disorder

Facades reflections

Memories: Historical, urban, political and societal

Our story

Η εικόνα αυτή ύστερα από διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε το Phototometra Festival με θέμα (love) ξεχώρισε μαζί με άλλες 24 φωτογραφίες.
Δημιουργήθηκε έκθεση με τις 25 καλύτερες εικόνες και ταξίδεψε σε 13 πόλεις της Ελλάδος και 3 πόλεις του εξωτερικού.

Ζητήστε προσφορά